• Lakkorrektion

    Lakkorrektion

Vi fjerner alle fejl i overfladelakken

Lakkorrektion er det ypperste, når vi taler lakpleje. Det går kort sagt ud på at fjerne alle fejl i lakken og samtidig bevare mest mulig lak. Efter rens af lakken udjævnes alle ujævnheder ved vandslibning, samtidig forsvinder eventuelle ætsninger og små ridser. Dybere ridser bearbejdes enkeltvis - dette er en tidskrævende proces, da vi ofte måler, hvor meget lak vi har at arbejde med. Polerer man for meget, forsvinder lakken og eneste udvej er omlakering og det må absolut ikke ske, når vi arbejder på samlerobjekter, som ofte koster mange millioner. Originallakken er lig med større værdi, når vi har med den type biler at gøre. Lakken poleres derefter i flere trin, for til sidst at fremstå blankere en nogensinde før! Ingen appensinhud, ingen hologrammer, ingen urenheder men med en glans og dybde, der overgår alt. På nye biler kan denne slags opgaver udbedres relativt hurtigt, hvis bilen ikke skal vandslibes, dvs varighed a` 4-6 timer og opefter. Brugte biler er en anden sag, hvor man nemt kan bruge 30-50 timer, før lakken igen står så fejlfri som overhovedet mulig. Denne slags opgaver anbefaler vi til dem, som er yderst pertentlige og som har købt bilen som investering eller hvor bilen skal bruges til udstillinger el.lign.. Som en forsikring har vi over årene investeret i måleudstyr, der ved brug minimerer risikoen betragteligt for bearbejdningsfejl. Vi inspicerer lakken i mikroskop, vi måler lakkens glans og de individuelle lag på alle lakerede overflader,så vi hele tiden ved, hvor meget materiale vi har at arbejde med.

Selv fabriksnye biler har lakfejl, disse kan opstå under produktion, under transport etc, derfor ser vi også flere og flere kunder, der få deres bil poleret og forseglet helt fra ny. Der er stor forskel på, hvordan lakken ser ud, når den forlader fabrikken og selvom bilen er dyr, er det ingen garanti for at lakken er fejlfri.

"Gør dig selv og din bil glad"

Vi laver som reglen altid individuelle løsninger, så din bil får netop den behandling, du ønsker. På denne måde kan vi servicere kunder, der bruger deres bil dagligt, importører som bruger os til events/trackday eller samleren, hvor set-uppet på vore services kan variere meget, da disse skræddersyes til individuelle løsninger. Prisforskellen kan være stor når vi taler om lakpleje- vore ydelser starter ved kr. 2995 og ender på kr. 32.995 for den ultimative løsning. Kontakt og for mere information- vi sørger altid for at vore kunder er tilfredse.

Bestil tid i dag

Fordele ved lakpleje

Fordele: 1)Bilen ser flottere ud 2)Lakken er beskyttet og afviser lettere skidt, snavs, nedfald, vejfilm etc.. 3)Bilen skal ikke vaskes så ofte og er løbende nemmere at holde ren. 5)Bilens værdi forøges og er nemmere at sælge.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev