• CarCare Academy by Oxholm

    CarCare Academy by Oxholm

Academy by Oxholm

Der er vores mission af lære folk at polere korrekt og det mest basale kan læres på vores dagskursus "Poler Som En Pro" nybegyndere og øvede til kun kr 1195. Kurset afholdes jævnligt og der er plads til 10 personer pr. hold og som kursus navnet hentyder lærer du at polere bedre end mange af de professionelle der arbejder med bilpleje til dagligt.

For profesionelle eller meget øvede afholdes et 2 dages "Detail Master" kursus til kr 7495. Incl 2 x morgenmad, 2 x frokost, aftesmad dag 1 19.30, drikkevarer iløbet af dagene og diplom. Minus overnatning! Der er på disse hold plads til 4 personer og kurset omhandler teori, teknik, lakkorrektion på højt plan, lakforsegling etc. Kurset kører fra 9.00-17.30 begge dage. 

Intensivt 1 dags kursus for en person fra 8-17, indhold ifølge aftale med kursisten. Pris 5000 ex. moms. Efterfølgende hotline-service  i 3 måneder.

Vi afholder også special kurser for klubber, forhandlere, importører etc. Kurserne kan omhandle alt vedr bilpleje, produktkendskab, belysning, indretning af klargøringscenter, coatings, rens af interiør, lugtsanering etc.

For mere info mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

N
B: VI HAR INTERNATIONAL ERFARING SOM DE ENESTE I LANDET, SÅ HVORFOR IKKE LÆRE FRA DE BEDSTE OG MEST ERFARNE FØRSTE GANG! 

 

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev