• Priser & ydelser

    Priser & ydelser

Der tages forbehold for, fejl i tekst/priser og biler i ekstrem tilstand!

 

Standardpakker Pris
Let rens af kabinen, støvsugning, rens af interiør,  vinylpleje mat, rens af ruder inde Kr. 1295,-
Servicevask: manuel vask, fælg-, insekt- og ruderens, let rens af interiør og dækglans Kr. 1995,-
Basic ude og inde (2 dage, ring for mere information) Kr. 7.995,-
   
Forseglings muligheder på ny bil (0-100 km) Pris
Swissvax Kr. 995,-
Ceramic Coating holdbarhed 24-36 mdrs holdbarhed  Kr. 3.995,-
Ceramic Coating holdbarhed 36-48 mdr  Kr. 4.995,-
   
Fælgforsegling af nye fælge  -
Coating pr stk Kr. 300,-
   
Nedfald fjernes (tjære, harpiks, malerpletter, grafitte) Iflg. aftale
Lakkorrektion (fjernelse af ridser, ætsninger eller andre lakskader) Iflg. aftale
”Bilka” buler fjernes (uden lakering) Kr. 1.195,-
Ruder skiftes (Pilkington align) Iflg. aftale
Glasskader udbedres/fjernes Iflg. aftale
Lugtsanering Iflg. aftale
Konsulent timer Iflg. aftale

 

Standard lakpakke

Standard lakpakke SE HER

Denne pakke indebærer en omfattende udvendig rengøring og rens af lakken. Alle pakker omkring lakpleje begynder med en dybdegående rens, så lakken igen er helt ren og derefter poleres bilen i et trin. Denne pakke er for alle, der ønsker en helt ren og blank bil, der er godt beskyttet mod udefra kommende faktorer og efterfølgende nem at vedligeholde. Pakken er ideel til alle biler med overfladeridser. Lakken forsegles med Sonax Netshield som, holder 6mdr ved normalt brug.

Anslået tid: 1 dag
Kr. 4995 incl produkter etc.

Tillæg kr. 1995 for coating samt topcoat holdbarhed 36 mdr.

Lakkorrektionspakke 1

Lakkorrektionspakke 1

Denne 3 trins lakkorrektion fjerne cirka 85-90%af alle lakfejl, så som hologrammer, vaskridser, ridser, efterfulgt af hologramfri maskinpolering. Pakken starter med ”Rens af alle overflader” (overstående pakke) og efterfulgt af en 2 trins polering. Hvor først trin er dybdegående og efterfølgende en finish polering der bringer optimal dybde os glans tilbage i lakken. Lak og plast forsegles efterfølgende med SONAX Netshield. Denne pakke er optimal til både lyse og mørk lakerede biler, der har mindre til moderate lakfejl og en lettere forringelse af glans i lakken.

Anslået tid: 2 dage
Kr. 6.995,- incl produkter etc.

Tillæg kr. 1295 for Sonax Nano Protect 12 mdr holdbarhed, normal pris kr. 1995.
Tillæg kr. 1995 for Max Protect Rubber Membran Coating, holdbarhed 24-36 mdr (gratis kontrol efter 24 mdr)

Lakkorrektionspakke 2

Lakkorrektionspakke 2

Den store lakkorrektions pakke er designet til den ultimative entusiast, hvor ønsket er perfektion og kan variere fra 20 til over 100 timer. Pakken starter med ”Rens af alle overflader” og efterfulgt af komplet vandslibning og derefter polering i 3 trin til ultimativ højglans. Lakken kræver 4-5 forskellige overfladebehandlinger for at udføre det ultimative. Pakken er for den der kræver det ypperste, kan anbefales til Show Cars eller samler objekter. Lakken står spejlblank uden ujævnheder efterfølgende, der arbejdes også "lokalt" for at fjerne ridser og dybere lakskader. Lakken forsegles efterfølgende med en Coating der ligger en flexibel membran på lakken og beskytter mod alle former for nedfald samt stenslag, efterfølgende påføres en Top Coat som forlænger levetiden på forseglingen og giver samtidig en super glat overflade. Hvis dit mål er at have en perfekt lak med ultimativ dybde, så skal du vælge en denne pakke. Yderligere bliver fælgene afmonteret og renset, hvorefter de forsegles med en varme resistent Coating".

Anslået tid: X dage
Iflg aftale,-

Luxus Rens Af Interiør

Luxus Rens Af Interiør

Total indvendige fornyelse! Rens af loftbeklædning, alt tekstil og læder dybderenses, og forsegles efterfølgende med henholdsvis tekstilimprægnering eller læderpleje, for at beskytte optimalt. Bundmåtter og måtter vaskes og renses. Alle ventilationsåbninger renses for støv og andre hårde overflader vaskes og plejes med mat vinylpleje. Instrumentbræt renses for støv og lignende. Bagagerum og reservehjulsrum renses og støvsuges. Reservehjul renses. Ruder pudses ude og inde. Kemisk rens af airconditionsystem som bringer frisk ren luft tilbage i bilen. Vinyl pleje af alt kunststof og plast. Den pakke kan tilføjes til de andre klargøringspakker.

Anslået tid: 2 dage
Kr. 3.995,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev