• Carcare by Oxholm

    Carcare by Oxholm

En virksomhed med erfaring

Lars Oxholm Jensen er oprindelig uddannet værktøjsmager og har også arbejdet som autodidakt audioteknikker. Begge fag kræver tålmodighed, præcision og sans for detaljer. Fra 2000 til 2002, knap 2,5 år arbejdede jeg hos Sonaxservice i Minden, Tyskland. I den forbindelse var jeg med til at opstarte Sonaxservice stationer. Desuden deltog jeg i special events på Folkevognsfabrikkens område Ehra-Lessien, i Portugal, Holland, diverse messer så som Automekanika i Frankfurt, arbejdede på prototyper i Wolfsburg og underviste i den sidste del af perioden i klargøring og smartrepair. Efter kort tid i Danmark indgik jeg i samarbejde med ALD Automotive, som blev serviceret i 5 år - i den periode havde jeg 18 ansatte og der blev klargjort ca. 5000 biler årligt. 2006-2016 var jeg i en ERFA gruppe med Sonax Gmhb, hvor man udvekslede erfaringer samt kom med ideer til nye teknikker og produkter. 2009-2010 åbnede jeg værksted i Horsens og servicerede diverse forhandlere og private. 2010-2012 gik turen til AUDI Fredericia, som outscoursede klargøringsdelen. Jeg stod for opstart af klarøringen i en 2 årig periode og det var i denne periode hvor alle processer blev justeret ind fra stor produktion til mere dybdegående arbejde. Fra at have lavet 2-3 biler pr. dag pr. mand, lavede vi nu ca. 1 bil på 2 dage pr. mand. Januar/februar 2012 blev brugt på en jordomrejse, hvor der blev besøgt folk i branchen i Thailand, Malaysia, Singapore, Californien og i Miami. Dette var en kæmpe øjenåbner omkring bilpleje på højt plan. Efter hjemkomst blev konceptet derfor ændret til det, det er idag. Kunderne idag er hovedsageligt private, bilsamlere, importører samt undervisning af professionelle i branchen over hele landet. Idag sammenligner vi os med de bedste i Europa og arbejder løbende på at optimere og dygtiggøre os på alle områder. I 2016 underviste jeg internationalt for SONAX Gmbh.

Yderligere har vi idag et tæt samarbejde med Rupes, som producerer de ultimative polermaskiner. Jeg har flere gange lavet flere beta-test af deres maskiner, polerskiver etc. før disse er lanceret. Vedr. produkter håndplukker vi idag de produkter, som vi mener er de bedste og derfor har vi flere leverandører så som, RUPES, SONAX, CarPro, Swissvax plus flere mindre.

Mission

Vores mission m.h.t. bilpleje er at servicere vore kunder bedst muligt, derfor sørger vi konstant for at dygtiggøre os og videreudvikle vores concept.

Når vi taler om bilplejekurser, er vores mål at give deltagerne en god basisviden både teoretisk og praktisk, så de er i stand til selv at kunne takle alle udfordringer efterfølgende. Desuden har vi en drøm om at lave nogle standarder i branchen, hvor vi hæver niveauet og får luget ud i de brådne kar. Vi så gerne der var nogle normer - der er idag alt for mange i branchen, som kalder sig professionelle uden egenligt af have den nødvendige viden og kunnen og det er forurolignende.

Vi har igennem de sidste 18 år lært utrolig meget og kommet rigtig langt, men vi er kun lige begyndt! For os er bilpleje ikke bare et job - det er en passion og det afspejler sig i vores arbejde.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev